Over ons

In de ruim 21 jaar ervaring met hout en de verwerking daarvan zijn wij erachter gekomen dat het tegenwoordig een stuk ecologischer kan; De Lijmen, lakken en oliën waar Wouters Parket Bergen mee werkt zijn biologisch afbreekbaar. Dit is niet alleen goed voor mens, dier en de natuur, ook de nare dampen van de vluchtige stoffen die deze producten bevatte zijn vervangen waardoor vervelende luchtjes in huis na het aanbrengen tot het verleden behoren. Het onderhoud is naast milieu vriendelijk ook nog eens gebruiksvriendelijk. Afvalresten kunnen gewoon in de rolcontainer, speciaal afvoeren is niet meer nodig.

 

Op deze manier probeert Wouters Parket Bergen op een verantwoorde manier om te gaan met haar omgeving en draagt haar steentje bij aan het welzijn van het milieu.

Verder staat Wouters Parket Bergen bekend om haar geleverde kwaliteit en flexibiliteit. De wens van de klant staat centraal en wij zijn in overleg 24/7 inzetbaar. Van kleine slaapkamer tot groot project wij zijn altijd geïnteresseerd.

 

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Tot snel bij u thuis of op een project

 

Met vriendelijke groet,

 

Wouters Parket Bergen, altijd tot in de puntjes perfect…..